Vaginavigátor

2023

Pályázat címe

Vaginavigátor

A projekt által érintett egészségügyi terület, probléma

Intim területeket érintő problémákról és megelőzéséről szólnak a tartalmaink. Igyekszünk olyan hétköznapi edukációs tartalmakkal felhívni a nézők figyelmét, ami könnyen befogadható és érthető számukra.

A projekt által megcélzott célcsoport(ok)

A célcsoportunk egészen a fiataloktól (18 év alattiak) az idősebb akár már intim problémákkal találkozott felnőttek is. Elsősorban az a célunk, hogy edukáljuk a fiatalokat, így a tartalmainkon keresztül megismertetni mindenkivel ezeket a tanácsokat, problémákat.

A projekt szakmai összefoglalója: kérjük, ismertesse röviden a pályázat szakmai hátterét, megvalósítását, céljait, eredményeit, kommunikációs csatornáit, azt, hogy mitől egyedi és újszerű a pályázati projekt! (maximum 2500 karakter)

Kihívásaink: digitális Vagina Academy megoldás bevezetése márkázott tartalom nélkül, miközben hatékonyan elérjük az első alkalommal érintetteket, akik kritikusak a Canesten márka növekedése szempontjából.
Feladatunk: releváns és vonzó tartalom létrehozása, amely támogatja a WIH-ról szóló felvilágosítást és segít megtörni az ezzel kapcsolatos tabutémát. Megközelítésünk: a Vaginavigátor bevezetése a YouTube csatornán és a közösségi médián keresztül, hogy támogassuk a párbeszédet köztünk és az 1. alkalommal szenvedők között.

EREDMÉNYEK: (2022. – 6 hónap alatt)
YouTube:
Lenyomatok: A YouTube-on a YouTube-on történő megjelenések száma: 1,5 millió: 1.817.557
Megtekintések: 802.664
Nézési idő: 71.058 óra, több mint 8 év!
FB/IG:
Impressions: 4.778.564
Hatótávolság: 1.022.961
Linkkattintások: 102.506
TikTok:
TikTik: Impression: 7,4 M
788 000
ÖSSZESEN:
8,8 millióval szemben (7 epizód alapján) +60%.
Nézettség: (7 epizód alapján) +12%.
Linkkattintások: 102 k vs. 24 k (7 epizód alapján) +425%

Eredmények (2023. – 3 hónap alatt)

YT mint fő csatorna – a talk-show formátum miatt
microsite: céloldal a Google hirdetésekhez és bannerekhez.
IG/FB: a YouTube támogatása posztokkal, hirdetésekkel, videókkal.
TikTok: forgalom a YT-re

 

A projekthez kapcsolódó fotók, videófile-ok, kiadványok dokumentumtárba való feltöltésére az alábbiakban van lehetőség, összesen maximum 5 MB terjedelemben (e-mailben, postán küldött dokumentumokat nem áll módunkban elfogadni). (pdf, jpeg, png, stb.)

Opcionális: maximum 10 slide terjedelmű PowerPoint (.ppt) prezentáció